Welkom op onze small webshop. Je vindt hier onze bestsellers, cadeaubons  en nieuwigheden terug. Je kan ervoor kiezen om je producten in de winkel op te halen of gratis bij je thuis te laten leveren in (Groot) Halle. Voor alle bestellingen buiten een straal van 5 km vragen wij een supplement van 5 euro.

Make-up kit

€ 58,00

Make-up kit

€ 58,00

Het perfecte cadeau: een limited edition clean make-upkit ontworpen om een glamoureuze finishing touch te geven aan huid, lippen en wimpers.

jane iredale Finishing Touches make-upkit bevat:

  • Beyond Lash Volumizing Mascara
    Onze full-size mascara voor een sensationele oogopslag. De flexibele, voedende formule voorziet de wimpers van een intense kleur en gewichtloos volume.
  • HydroPure Hyaluronic Acid Lip Gloss – Special Edition JOY
    Onze full-size, herstellende gloss in transparant dieprood  met subtiele gouden glinstering, combineert langdurige hydratatie met de verzorgende voordelen van een balsem, voor vollere, soepele lippen.
  • Smooth Affair Illumating Glow Face Primer
    Een minisize van onze zijdezachte, verhelderende gezichtsprimer die vocht in de huid vasthoudt, poriën minder zichtbaar maakt en fijne lijntjes vervaagt. Je huidt straalt meteen mét of zonder foundation.

Environ Complete Focused Favourites Set

€ 130,00

Environ Complete Focused Favourites Set

€ 130,00

Deze set voor een totale waarde van 185€ bevat:


* Vita-Peptide Eye Gel (10 ml) = oogcrème
* Vita-Complex Super Moisturiser (15 ml) = dag/nachtcrème
* Tri Biobotanical Revival Masque (15 ml) = opspannend masker
* Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules = beauty capsules
* Alpha Hydroxy Derma-Lac Lotion (60 ml) = exfoliant lichaam
* Vitamin A, C & E Body Oil (60 ml) = body olie
* Eco-Felt Cosmetic Bag = toilettas

Ideale set om de huid van gelaat en lichaam optimaal te verzorgen tijdens de wintermaanden!!  

Cadeaubox Environ Multi-Masking Self-care Set

€ 56,00

Cadeaubox Environ Multi-Masking Self-care Set

€ 56,00

Mix en match Environ's iconische maskers en geef je huid wat ze nodig heeft, wanneer ze het het hardste nodig heeft.

De Multi-Masking Selfcare Gift Set bestaat uit het perfecte trio: Hydrating Clay Masque, Anti-Pollution Masque en Revival Masque. Afwisselend te gebruiken om de huid te verhelderen, verfijnen, hydrateren, verzachten en verstevigen. Verpakt in een prachtige 100% recyclebare geschenkdoos uit duurzaam verkregen materiaal.

Wat zit er in de set?
Clay Masque 25 ml – veelzijdig te gebruiken als een snelle micro-exfoliant of een intens hydraterend masker, om de huid te verzachten, verfijnen en verhelderen.
Anti-Pollution Masque 25 ml – bekroonde formule met verzachtende, zuiverende en hydraterende eigenschappen.
Revival Masque 50 ml + penseel – deze bekroonde 'facelift in een potje' laat de huid er zichtbaar gladder, steviger, jeugdiger en stralender uitzien.

Body EssentiA® Complete Care Gift Set van Environ

€ 97,00

Body EssentiA® Complete Care Gift Set van Environ

€ 97,00

Totale waarde van deze set = 149€ 
Verzorg je huid van top tot teen met de Body EssentiA® Complete Care Gift Set van Environ, dé sleutel naar een gezondere en gelukkigere huid.

Deze speciale cadeauset bevat de bekroonde Contouring Cream, Derma-Lac Lotion ( gratis full-size) en Vitamin A, C & E Body Oil. Een krachtige combinatie die een ruwe, droge, slappe, onregelmatige 'sinaasappelhuid' helpt verstevigen, egaliseren en remodelleren. Verpakt in een prachtige, 100% recyclebare geschenkdoos uit duurzaam verkregen materiaal.
Wat zit er in deze set?
Contouring Cream 125 ml – bevat krachtige skincare-ingrediënten waarvan voor elk afzonderlijk is aangetoond dat ze een droge, slappe, onregelmatige 'sinaasappelhuid' helpen verstevigen, egaliseren en remodelleren.
Derma-Lac Lotion 200 ml – deze iconische formule, verrijkt met een speciale combinatie van vochtinbrengende alfahydroxyzuren (AHA's), hydrateert de huid intensief en helpt een doffe, onregelmatige huid weer nieuw leven in te blazen.
Body Oil 100 ml – deze veelzijdige olie is verrijkt met essentiële vitaminen en antioxidanten om de huid te beschermen, te voeden en te hydrateren.

 

Cadeaubon

€ 50,00

Cadeaubon

€ 50,00

Ook je cadeaubon kan je online bestellen. Noteer bij de opmerkingen  jouw naam  + de naam van de persoon aan wie je deze bon wenst te schenken. Wij zorgen voor een mooie verpakking!

Cadeaubon

€ 75,00

Cadeaubon

€ 75,00

Ook je cadeaubon kan je online bestellen. Noteer bij de opmerkingen  jouw naam  + de naam van de persoon aan wie je deze bon wenst te schenken. Wij zorgen voor een mooie verpakking!

Cadeaubon

€ 100,00

Cadeaubon

€ 100,00

Ook je cadeaubon kan je online bestellen. Noteer bij de opmerkingen  jouw naam  + de naam van de persoon aan wie je deze bon wenst te schenken.