Natalys beoogt de beste resultaten voor je huid, gecombineerd met pure ontspanning, service en advies

Welkom bij Natalys Skin&Beauty treatments! Ik ben trots jullie sinds juli 2021 te mogen verwelkomen in mijn schoonheidsinstituut en beauty store te Halle. En daarin staat mijn liefde voor de huidverzorging én de mensen centraal. Bij een bezoekje aan Natalys  draait alles om jou en je huid, want jullie zijn beiden uniek! 

Huidconsulente opgeleid vanuit de medische wetenschap

De huid, haar werking, doeltreffende ingrediënten, producten en behandelingen, ontspanning creëren... het is ronduit mijn passie.

Gedurende 16 jaar leidde ik als trainer van verschillende internationale skincare brands schoonheidsspecialistes, apothekers en huidartsen in België, Frankrijk en Nederland op. Zelf ben ik ook nooit gestopt met me nationaal & internationaal bij te scholen over de huid en huidverbeterende technieken. De dag van vandaag geef ik nog steeds op regelmatige basis opleidingen. Al deze fantastische kennis, ervaringen en huidexpertise, zitten mee verweven in Natalys. 

Sinds de puberteit kamp ik zelf met een moeilijke huid en hoewel ik mocht werken met de meest gerenommeerde merken wereldwijd en ze ook gebruikte, slaagde ik er niet in om mijn huid mooi te vinden.

Tot ik enkele jaren geleden als trainer voor het merk Environ ging werken. Ik zag mijn huid zienderogen veranderen en hoefde eindelijk niet meer te zoeken...Eerlijke, betaalbare producten en behandelingen die doen wat ze beloven, boordevol actieve ingrediënten, ontstaan vanuit de medische wetenschap. Ervaar het net zoals ik! 

Skin Treatments  gericht op resultaat en ontspanning

Mijn doel is om de beste resultaten te creëren voor jouw huid én jou een unieke, onspannende ervaring bezorgen.                                                 

Elke keer ga ik op zoek naar die 'extra touch’ die ik je kan geven tijdens de behandeling die je boekt.                                                                 

Als huidconsulente en schoonheidsspecialiste wil ik graag bieden wat jij zoekt...

Zoek je eerlijke behandelingen en producten die beloven wat ze doen en die gericht zijn op resultaat? Heb je reeds heel wat producten geprobeerd en/of zie je het bos niet meer door de bomen? Misschien zet je je eerste stappen in het verzorgen van je huid? Of wens je advies en tips van een huidprofessional? Misschien zoek je gewoon een schoonheidsinstituut waar het voelt alsof je thuiskomt en waar je geniet van een heerlijk ontspannende behandeling? 

Dan ben je bij Natalys op de juiste plek. Je wordt in het instituut en de beauty store steeds hartelijk verwelkomd en nadien is het alleen maar genieten van een heerlijke behandeling en een kwaliteitsvolle service...want dat verdien je!

Beauty Treatments & make-up

Naast huidverzorging kan je bij Natalys natuurlijk ook terecht voor heel wat andere behandelingen en make-up van jane iredale.

Neem gerust een kijkje bij de rubriek 'beauty treatments' op deze site. 

Ik kijk er heel erg naar uit je bij Natalys te ontmoeten om jou en je huid het beste van mezelf en de prachtige merken waarmee ik werk, te mogen geven! Graag tot dan!

                                                                                                                                  x Nathalie