Environ

Als huidverbeterend merk koos ik voor Environ. Simpelweg omdat ik ervan overtuigd ben dat Environ je huid alles geeft wat ze nodig heeft en leidt tot de mooiste resultaten. Want dat is wat je verwacht, toch?

Environ draait rond medische wetenschap, schoonheid en verzorging. Onze huid is één van de belangrijkste organen. Ze leeft en  vitamine A is de “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, of je nu man of vrouw bent, vitamine A is onmisbaar voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid.

Jammer genoeg heeft je huid door het drukke dagelijkse leven vaak een tekort aan vitamine A. Van daaruit ontstaan huidproblemen en huidklachten.

Daarom is vitamine A het belangrijkste ingrediënt in de filosofie van Environ Skin Care. Het klinkt als een cliché, maar het is werkelijk dé oplossing voor bijna alle huidcondities zoals huidveroudering, dehydratatie, gevoelige huid enz... 

Dr. Des Fernandes, chrirurg en oprichter van Environ, was de eerste ter wereld, die vitamine A in dosissen gebruikte die hoog genoeg waren om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te neutraliseren en op die manier tot verbluffende resultaten te komen.

Dr. Fernandes raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker, nadat hij twee jonge patienten verloor ten gevolge van melanomen (huidkanker). Door grondig onderzoek ontdekte hij de essentiële rol van vitamine A in de gezondheid van de huid en sinds dat moment was hij vastbesloten om skincare producten te ontwikkelen die de huid er een leven lang gezond en mooi zouden laten uitzien. Dankzij zijn Vitamine A bereidingen die hij maakte voor zijn patiënten slaagde hij erin om de beschadigde of verzwakte huid te herstellen en haar opnieuw een gezonde en mooie uitstraling te geven. In 1990 werd Environ geboren, als vervolgverhaal op dit grote succes!

Tot op de dag van vandaag is Environ pionier in de vitamine A crèmes.

In 2018 had ik de eer Dr. Fernandes te ontmoeten. Nooit zal ik de ontmoeting met deze uiterst boeiende wetenschapper en arts vergeten!

Award 'Top medical Skin Care Line'

Environ won reeds honderden beauty awards  en heeft in de VS voor het vijfde jaar op rij de titel van 'Top Medical Skin Care Line' gewonnen. Deze titel en award werd uitgereikt door het prestigieuze en zeer gerespecteerde Aesthetic Everything®, het grootste netwerk van esthetische professionals ter wereld. 

 


jane iredale

Bij Natalys werken we op huidverbetering en willen we je huid op alle mogelijke manieren laten stralen. Daar hoort natuurlijk ook gezonde make-up bij! Huidproblemen kunnen immers ontstaan vanuit het dragen van ongezonde make-up. In heel wat make-up zit er immers talk en metaaldeeltjes wat de huid verstopt en irriteert. Door mijn jarenlange ervaring in de beauty sector kreeg ik de kans om met talrijke make-up merken te werken. Ik probeerde zowat alles uit;).     

Mijn ervaring leerde me echter dat peperdure make-up merken niet noodzakelijk de beste zijn...    Dat besefte ik toen ik de make-up van jane iredale leerde kennen;)

Al 25 jaar lang maakt jane iredale de meest zuivere en kwalitatieve make-up voor jouw huid op basis van mineralen, vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren.

jane iredale bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk. De make-up is makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur. Kom naar de beauty store, vraag een gratis foundation test en raak net zo overtuigd als ik;)