26 november: workshop make-up jane iredeale met Vlaanderens bekendste visagiste

Angelique Vandewinkel

 

Angelique Vandewinkel ken je misschien als 'die van bij Jani', waar ze de make-up verzorgde (met de producten van jane iredale) in het programma ‘Zo Man, Zo Vrouw’ op VIJF. Ze is al jaren aan het werk als hair and make-up artist in de televisie- en modewereld.

Op 26 november komt Angelique naar Natalys Skin & Beauty Treatments voor een exclusieve make-up workshop met de producten van  jane iredale.

Weet je niet goed welke kleuren bij je passen of welke kleuren je beter zou mijden? Wens je er stralender te gaan uitzien? Of wil je bepaalde technieken onder de knie krijgen zoals 'hoe werk je je wallen weg?' of 'hoe laat ik mijn ogen meer stralen'?

In een gezellige sfeer kom je te weten hoe je er op je best uitziet. Stap voor stap leer je jezelf opmaken met een natuurlijke make-up. Je komt te weten wat mooi is bij jou persoonlijk.

Eerst demonstreert Angelique het voor & na effect, daarna ga je zelf aan de slag onder begeleiding van Angelique en Nathalie en intussen geniet je van bubbles & bites of course.

Na deze workshop breng je dagelijks bij jezelf een mooie, eenvoudige en vooral snelle make-up aan.

Zo zie je er altijd uit als de beste versie van jezelf en straal je vol zelfvertrouwen!

De workshop vindt plaats op zaterdag 26 november van 14u tot 17u bij Natalys Skin & Beauty Treatments.

Prijs voor deze exclusieve workshop: 75 euro. 

Na afloop word je verwend met een prachtig en exclusief geschenk bij aankoop van producten.

Inschrijven gebeurt via mail op info@skincarenatalys.be

Nadien nemen wij contact op om je inschrijving te bevestigen en bezorgen we je de betalingsgegevens (wij vragen om deze workshop op voorhand te betalen aangezien de plaatsen beperkt zijn).

De inschrijving is pas definitief na betaling.


Permanente make-up dag op dinsdag 13 december

 

Foto eigendom van Skinologylab

Je kan vanaf nu ook bij ons terecht voor permanente make-up. Na een zoektocht van maanden vond ik een getalenteerde collega.

Ik werk vanaf heden samen met Sem van Skinologylab. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de micropigmentatie en ze houdt zich uitsluitend hiermee bezig.

Je kan bij ons terecht voor permanente make-up van de ogen (babyliner/deepliner, eyeliner, wingliner/designliner), wenkbrauwen (powderbrows, stroke by stroke, microblading), lippen (lipliner, shaded lipcontour, blushed lips, full lips).

Sem gaf jarenlang internationaal les voor een van de grootste bedrijven in de sector, heeft haar eigen zaak mét opleidingscentrum in de micropigmentatie en wordt door vele instituten gevraagd omwille van haar expertise. 

Sem komt maandelijks langs en je kan telefonisch of via mail een afspraak maken.

Je kan natuurlijk ook een intake gesprek plannen indien je meer info wenst.

Volgende datum permanente make-up:  dinsdag 13 december van 10u tot 18


'Start to Healthy Skin Weekend' op vrijdag 2 en zaterdag 3 december

Wil je wel starten met huidverzorging of make-up maar weet je niet hoe? Gebruik je reeds producten maar weet je niet of het de juiste zijn?Altijd al eens kennis willen maken met ons concept? Dan is deze actie wellicht iets voor jou!

Hoe gaat het in zijn werk? 

Wij nemen anderhalf uur de tijd voor jou en starten met een grondige huidanalyse aan de hand van ons LightSkin huidtoestel, vervolgens bespreken we de foto's samen en kijken naar de behoeftes van je huid. Daarna mag je een half uurtje ontspannen in de verwarmde behandelstoel waarbij we je huid verwennen met een grondige dieptereiniging en het verwijderen van de dode huidcellen. Je krijgt hierbij de kans om kennis te maken met de Environ producten en te genieten van het resultaat. Tenslotte nemen we je mee naar de make-up stoel en ontdek je hoe ons skincare make-up brand jane iredale je huid tegelijkertijd verzorgt en op een natuurlijke manier doet stralen. Je wandelt buiten met de beste versie van je huid en een natuurlijke make-up look.

Actieprijs = 55 euro voor deze 3 behandelingen ter waarde van 105 euro

Inschrijven kan enkel telefonisch of na contact via mail of sociale media


Definitieve ontharing laser

INTERESSANTE PACKS

Bovenlip + kin = 80 euro (ipv 120 euro)

Volledig gelaat = 120 euro

Onderbenen + bikini naar keuze = 270 euro (ipv 395 euro)

Volledige benen + bikini naar keuze = 390 euro (ipv 530 euro)

Full Body (benen, armen, oksels en bikini) = 520 euro (ipv 745 euro)

 

Volgende laserdag: 16 januari

 


NIEUW: Feestcollectie jane iredale Holiday Collection Finishing Touches